Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Vælg din egen plads

På Nordsjællands Feriepark & Camping har du ved ankomst selv mulighed for at vælge, hvor du vil ligge på pladsen. Ligegyldigt hvor du vælger at placere dit telt, din campingvogn eller autocamper, gør vi vores bedste for, at du skal få et behageligt og mindeværdigt ophold.

Skriv besked

Sø-udsigt eller Hornbæk Plantage i baghaven?

Områderne mellem søen og hovedbygningen, og området op ad Hornbæk Plantage er for telte, campingvogne og autocampere (se pladskortet her).

Stor valgfrihed

Man vælger selv, hvordan man vil vende sin vogn. Dog skal brandreglen, der foreskriver minimum 3 meter mellem vognene, naturligvis overholdes. Derudover skal vogne opstilles i rækker, så man ikke hindrer andres anvendelse af pladsen.

Turistpladser

Strømforhold

Tilslutning af strøm kan ske med CE-stik og almindeligt 3-benet stik - alt efter i hvilket område, man lægger sig. Vi har salg af adaptere og andet nødvendigt udstyr i Informationen, hvis du er kommet afsted uden. På enheder, der er åbent for helårscamping er der 16 Amp. til rådighed (alle øvrige stik har 10 Amp.

Turistpladser

Om vand

Der er vandhaner med drikkevand spredt jævnt ud over hele pladsen. Udtømning af spildevand sker i vores servicebygning, der ligger midt på pladsen.

Vi gør vores bedste for at I får den ønskede plads, men der kan selvfølgelig være andre, der er kommet dig i forkøbet.

Følg os på facebook