Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Helårs campingpladser eller fastlægger camping Sjælland?

Kært barn har mange navne: fastlægger, helårscamping, fastligger, sæsoncampist, sæsoncamping, helårspladser, helsæson, forårssæson, sommersæson, efterårssæson og vintersæson.

Ligegyldigt, hvad du kalder det, så står Nordsjællands Feriepark & Camping klar med et godt tilbud til dig.

Sæsonpladser udlejes kun ved personlig henvendelse.
Kontakt os i dag og hør mere om mulighederne.

Kontakt os

Stik af fra hverdagen med helårs campingpladser

Det er nemt at have helårs campingpladser hos os. Campingvognen er altid klar, når du ønsker at campere og lige ønsker lidt fred og ro - alene, eller sammen med andre campister på pladsen.

Det er ikke kun børn, der elsker fastlægger camping. Som fastligger er der altid nogen at tale med, og børnene har nogen at lege med - hvilket betyder fritid og afslapning for mor og far. Livet på pladsen er skønt, især når man er fastlægger på en af vores helårspladser, og alt er klar, når man ankommer til sin campingvogn.

Der bliver god tid til en vandretur, løbetur eller cykeltur i Hornbæk Plantage, som er en af de få hundeskove, der er tilbage. Så tag hunden med - den er gratis. Vores helårscamping er placeret på Sjælland i naturskønne omgivelser nær Hornbæk.

Sæsonpladser

Vælg din egen plads til helårscamping Sjælland

På Nordsjællands Feriepark & Camping er det som fastligger muligt at vælge en plads i vores små campinghaver. Eller hvis man er mere til det grønne område blandt vores turister, campinghytter og mobilhomes, så er dette også en mulighed (se pladskortet her).

Unikt bredbåndstilbud

Beboere på vores helårs pladser camping Sjælland har mulighed for at få bredbånd på pladsen, med både tv- og internetadgang. Du finder de gældende priser hos Yousee.

sæson

Pladsstørrelser - fastlægger camping Sjælland

Enhederne varierer i størrelse fra 100 til 300 m2. En standardenhed er 10 x 10 meter = 100 m2. Denne størrelse er passende for de fleste. Ved større enheder betales for ekstra kvadratmeter.

Sæsonpladser udlejes kun ved personlig henvendelse, hvor individuel startdato altid kan aftales.

Et særligt sted

Vores helårs campingpladser Sjælland er beliggende midt i Nordsjællands pragtfulde natur. På pladsen er der mange muligheder for underholdning og aktiviteter for både børn og voksne, så alle i familien kan nyde opholdet som fastlægger. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en af vores dejlige helårs campingpladser.