Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Ferielejligheder i Nordsjælland

Du får veludstyret luksus i vores ferielejligheder til 4 eller 6 personer på Sjælland. Alle vores lejligheder er store og lyse, med de optimale forhold for en hyggelig ferie på Nordsjælland Feriepark & Camping. Se udvalget herunder og book online.

Skriv besked

Nem adgang til vores ferielejligheder

Alle lejlighederne ligger i jordplan, hvilket giver nem adgang. De er alle indrettet med bad, toilet, køkken, spiseplads, hjørnesofa og en stor terrasse.

Komforten er i højsædet

Køkkenet er fuldt udstyret og har bl.a. komfur med ovn, køl og frys, samt service til 4 personer. Sofagruppen er et godt udgangspunkt for afslapning, hvis en regnvejrsdag truer. Man kan se fjernsyn, tilslutte video- eller spillekonsol til det væghængte tv. Udendørs er der en stor, sydvendt terrasse - med udsigt til pool, marker og minigolfbane. Det er muligt at medbringe luftmadrasser eller drømmesenge, hvis I er mere end 4 personer. Bemærk at der er 4 dyner og hovedpuder i lejlighederne.

Vores ferielejligheder

Horneby

Ferielejlighed ’Horneby’ 56 m2 (max 6 personer)

Skriv besked
Helsingør

Ferielejlighed ’Helsingør’ 32 m2 (max 4 personer)

Skriv besked
Gilleleje

Ferielejlighed ’Gilleleje’ 32 m2 (max 4 personer)

Skriv besked
Havreholm

Ferielejlighed ’Havreholm’ 32 m2 (max 4 personer)

Skriv besked

Husk gyldigt camping ID

Camping ID kan også købes på campingpladsen eller online her på hjemmesiden. Medbring selv sengelinned, håndklæder, viskestykker, karklude og rengøringsmidler.

Ferielejligheder med skøn beliggenhed

Vores ferielejligheder ligger på Sjælland, midt i Nordsjællands pragtfulde natur. På pladsen er der masser af muligheder for underholdning og aktiviteter, så hele familien kan få en skøn ferie. Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores ferielejligheder på Nordsjællands Feriepark & Camping.